Trei accidente cercetate de poliţişti

S.M., de 31 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Bucureşti, a acroşat  pe P.A., de 83 ani, din municipiul Târgu –Jiu, persoană ce se angajase în traversarea străzii fără să se asigure şi prin loc nepermis. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tot în cursul zilei de miercuri, orele 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari au fost sesizaţi, cu privire la faptul că pe strada Prieteniei din localitate, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de către poliţişti a rezultat că Z. M. M., de 26 ani, din oraşul Rovinari, jud. Gorj în timp ce conducea autoturismul proprietate personala pe str. Prieteniei din oraşul Rovinari a acroşat pe B. G., 88 ani, din comuna Fărcăşeşti, sat Roşia Jiu, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis si fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Pietonul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şi Poliţia oraşului  Bumbeşti - Jiu a fost sesizată prin 112, cu privire  faptul că pe DN 66,  s-a  produs un accident rutier soldat cu victime. C. C., de 33 ani, din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin în timp ce conducea autoturismul pe DN 66, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, fapt pentru care a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Urmare a evenimentului a rezultat rănirea conducătoarei auto care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltarea de probe biologice. C. C. a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. (A.A.)

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: