Trei copii și trei femei, la spital după ce au mâncat ciorbă cu insecticid. Doi sunt bebeluși!

Trei femei si trei copii, printre care doi bebeluși de nici un an, au ajuns la Urgențe după ce ar fi mâncat ciorbă in care una dintre femei a pus, din greșeală, insecticid. 

Femeia, in vârstă de 63 de ani, era în vizită la nora ei, la Târgu Jiu, și a vrut să gătească o ciorbă. Din greșeală, a pus insecticid dintr-o sticlă in care credea că e apă. 

Când au aflat ce s-a întâmplat, cele trei femei au luat copiii și au mers la Urgențe. Nu aveau simptome, iar analizele nu au arătat vreo intoxicație. Așa că nici nu au rămas internate.

"La Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu s-au prezentat în seara zilei de 9 mai, 6 persoane, 3 adulți și 3 copii, care au ingerat involuntar insecticide. Starea lor generală era bună și erau toți asimptomatici. Li s-au făcut analize și medicii le-au recomandat să rămână sub supraveghere medicală peste noapte, în spital, dar au refuzat. Copiii au fost consultați de un medic pediatru, care a recomandat același lucru. Pacienții adulți au refuzat și au plecat toți acasă, starea lor fiind bună", ne-a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Vizualizări: 1,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: