Trei echipe din Liga a II-a, în pericol

Olimpia Satu Mare, lanterna roșie a Ligii a II-a, după ce a fost penalizată 12 puncte din cauza datoriilor către jucători, are șanse mici să joace returul. Toţi finanţatorii posibili au fost contactaţi, dar toţi au refuzat să ajute echipa, așa că sursele locale o dau ca și desfiinţată.

Incertitudine uriașă este și la Pandurii Târgu Jiu, care anunţase iniţial reunirea pe 15 ianuarie, iar apoi a amânat-o până după 17 ianuarie, ziua în care se judecă procesul de faliment. Decizia, oricare ar fi ea, nu va fi definitivă, astfel că nu este clar de ce administratorul special a condiţionat data reunirii de decizia instanţei. Cert este că nici la Târgu Jiu nu sunt persoane dispuse să ajute echipa cu banii, salariile sunt restante câteva luni, jucătorii au început să-și rezilieze contractele, iar salariaţii sunt trimiși în concedii sau şomaj.

O a treia echipă care ar putea să nu joace returul este ASA Târgu Mureș, club aflat în faliment, care nu a comunicat încă jucătorilor când și dacă să vină la reunire. Dacă Pandurii și Olimpia sunt în coada clasamentului, echipa din Târgu Mureș este pe locul 8 în clasament.

Vizualizări: 745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: