Trei gorjeni răniţi şi unul mort, în accident la Vâlcea

Trei răniţi şi un mort, la asta a dus neatenţia unui şofer din Ploieşti! Evenimentul rutier a avut loc în judeţul Vâlcea, în dreptul localităţii Mihăieşti, când conducătorul auto al unui Logan a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un Opel Astra, maşina în care se aflau cei patru târgujieni.

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN 67, în dreptul localităţii vâlcene Mihăieşti. Un Logan condus de ploieşteanul Ion Loghin a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un Opel Astra în care se aflau patru gorjeni. O pasageră, Elena Bărbulescu, a murit, iar soţul ei, colonelul Emanuel Bărbulescu, a fost rănit. Şoferul, Sorin Covaciu, a fost rănit grav, având multiple traumatisme, la fel şi soţia lui Rodica Covaciu. A mai fost rănit şi pasagerul din Logan, un cetăţean scoţian. Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 18.00. Femeia care a decedat era asistentă la Spitalul Judeţean Tudor Vladimirescu.

În timp ce conducea un autoturism, marca Dacia Logan, din direcţia Horezu către Râmnicu Vâlcea, Ion Loghin, de 23 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, marca Opel Astra, condus de Sorin Covaciu, de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, se arată pe nota de presă a Poliţiei Vâlcea. În urma impactului Elena Bărbulescu, de 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pasageră în autoturismul Opel, a decedat. De asemenea, ambii conducători auto precum şi Rodica Covaciu, de 45 de ani, din Târgu Jiu, Emanuel Bărbulescu, de 43 de ani, din Târgu Jiu, ambii pasageri în autoturismul Opel şi Paul M., de 30 de ani, cetăţean scoţian, pasager în autoturismul Dacia Logan, au suferit leziuni, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Vâlcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: