Trei secrete de frumusețe

Trei secrete pentru un păr mai frumos, dinți mai albi și o piele mai sănătoasă.

1.       Aplică-ți pe păr o mască din bere şi miere. Va face minuni! Folosește bere blondă pentru părul blond și bere neagră pentru părul negru sau închis la culoare şi miere de tei. Berea este bogată în minerale şi vitamina B şi, aplicată pe păr, are rolul de a revigora şi hrăni firul de păr de la rădăcină. Compoziția se pregătește din o jumătate de litru de bere şi trei linguri de miere. Soluţia se încălzeşte la 50 de grade şi se aplică pe părul curat şi ud. Ţine capul deasupra unui vas şi utilizează combinaţia de mai multe ori. Pune apoi un prosop şi lasa amestecul să acţioneze cel puţin o oră, după care clătești.

2.        Un remediu inedit pentru albirea dinţilor. Ai nevoie de câtevea căpşuni, care se zdrobesc şi se amestecă apoi cu bicarbonat de sodiu. Cu acest amestec se freacă dantura, iar rezultatul este vizibil încă după prima încercare.

3.       Cel mai bun exfoliant, pentru toate tipurile de piele, este amestecul de miere cu sare. Combinaţa se face exact in momentul în care urmează a fi folosită. Amestecă o lingura de sare grunjoasă cu o linguriţă de miere si maseaza cu această pastă zonele cu probleme, înclusiv zonele cu celulită. Efectul este garantat şi rapid.

Vizualizări: 1,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: