Trei tone de monede, pentru copiii bolnavi

Aproape trei tone de monede au fost adunate într-o cutie în centrul Timișoarei, pentru copiii bolnavi. Locuitorii, dar și vizitatorii orașului de pe Bega au răspuns apelului mămicilor și au donat pentru copiii cu probleme de sănătate hemato-oncologice.

„Timișorenii, cărora li s-au alăturat persoane din toată țara (Deva, Orăștie, Cugir, Târgu Jiu, Slatina, etc., precum și turiști din toate colțurile lumii) s-au mobilizat și au dat dovadă de implicare și spirit umanitar, donând, în perioada 15 martie – 15 aprilie, peste două tone și jumătate de monede (2,625 tone).

Pe lângă monede, oamenii au depus, în cutia de mari dimensiuni amplasată în centrul orașului, și foarte multe bancnote, sumă care va fi și ea oferită în același scop umanitar.

Suma finală, 148.411 Ron (aproximativ 32.000 euro) reprezintă o dovadă clară a umanității de care cu toții am dat dovadă. Copii, vârstnici, elevi și studenți, mămici și tătici, autorități locale și persoane publice au poposit la cutia cu monede și au contribuit împreună la îndeplinirea unui vis, acela de a face viața micuților aflați în suferință un pic mai ușoară și de a le oferi o șansă la viață”, au transmis reprezentantele Academiei Mămicilor din Timișoara.

Galerie foto


Vizualizări: 2,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: