Trotea, în Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia

Tiberiu Trotea, fostul director al Termocentralei Rovinari, este pe lista scurtă pentru membru în Consiliul de Supraveghere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Pe lista scurtă, dar cu mai puţine şanse de a accede în funcţie este şi Andrei Maioreanu, membru PSD. 

  

Potrivit unor surse, Tiberiu Trotea ocupă locul trei pe lista scurtă a Consiliului de Supraveghere. Se pare că pe listă sunt opt peroane. Pe ultimul loc ar fi Andrei Maioreanu, de la PSD, iar cei mai mulţi sunt din Bucureşti.

Vicepremierul Costin Borc a declarat la Târgu Jiu că noul Consiliu de Supraveghere va fi numit până la 1 septembrie. Dacă Maioreanu este membru PSD, Trotea a fost permanent susţinut şi lăudat de Dan Ilie Morega, fost lider al PNL Gorj.

Tiberiu Trotea a ieşit la pensie în ianuarie 2015, după zeci de ani în sectorul minier şi energetic. Trotea a fost director la Complexul Energetic Rovinari, dar şi la fosta Societate Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO). Trotea a făcut parte din comisia formată la nivelul PNL Gorj pentru strategia energetică a judeţului. Din această comisie au mai făcut poarte Nicolae Bercea, Emil Huidu şi Răducu  Teodorescu. Cei patru au pus pe hârtie câteva idei cu care s-a dus la Bucureşti senatorul Tudor Barbu, dar care nu au fost luate în calcul.

Vizualizări: 6,171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: