Trump despre Hillary Clinton: Nu are aspect fizic

Prima dezbatere televizată dintre principalii candidați la președinția SUA a avut un nivel scăzut, fiind presărată cu multe atacuri la persoană. 

Trump a repetat acuzaţia falsă că Hillary Clinton a fost cea care a sugerat prima că Obama nu s-a născut în SUA, în timpul campaniei prezidenţiale din 2008.

Clinton l-a acuzat pe Trump şi că are ceva de ascuns în privinţa taxelor. Ea a sugerat că omul de afaceri nu ar fi “pe cât de bogat spune” sau pe cât de darnic spune. Fosta şefă a diplomaţiei a mers până la a a lansa ipoteza că Trump nu şi-a plătit taxele federale.

Criticile lui Trump s-au transformat în atacuri la persoană spre finalul dezbaterii. “Nu are aspectul fizic şi nu are rezistenţa” pentru a fi preşedinte.

Clinton a profitat de ocazie pentru a le aminti alegătorilor despre numeroasele comentarii controversate făcute de Trump despre femei. “Acesta este un bărbat care le-a numi pe femei porci, nătânge şi câini”, a spus ea.

Cei doi s-au acuzat reciproc de distorsionarea faptelor şi de minciuni şi le-au cerut alegătorilor să consulte siteurile lor pentru cifrele reale. Trump are 70 de ani, Clinton 68, iar lupta dintre ei este extrem de disputată. (A.A.)

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: