Trupa lui Michael Jackson, la Sala Polivalenta

La şapte ani după moartea "Regelui pop",trupa lui Michael Jackson va susţine "The Ultimate Thriller-The Michael Jackson Tribute Live", un show electrizant cu efecte vizuale, organizat,joi, la Sala Polivalentă, în Bucureşti, făcându-i pe spectatori să creadă că regretatul artist este sus, pe scenă. "Unul dintre cei mai controversaţi elevi ai lui Michael Jackson, instruit să-l înlocuiască pe scenă (atât coregrafic, cât şi vocal) va face publicul să creadă că Regele s-a întors!" pe 7 iulie, de la ora 19:00, a anunţat organizatorului evenimentului, Music Event Romania, pe pagina de Facebook.
"The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute Live”, programat iniţial pentru Piaţa Constituţiei, se mută la Sala Polivalentă. Prognoza meteo anunţată reprezintă un risc pentru un spectacol în aer liber.
Este vorba de primul concert al trupei şi echipei tehnice reunite care a făcut istorie alături de Michael Jackson, iar spectaculosul eveniment va avea loc joi, 7 iulie a.c., la Sala Polivalentă. (A.P.)

Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: