Tudor: Niște indivizi numără veceurile din curțile oamenilor

În Gorj, s-a făcut recensământul toaletelor din curte! Afirmația îi aparține lui Ion Tudor, șeful de la Drumurile Naționale Târgu Jiu, care susține că a văzut oameni care numărau toaletele din curțile oamenilor, iar aceste date au ajuns la șefii Uniunii Europene. “S-a dus la Bruxelles ca să vadă lumea cât suntem de înapoiați”, a spus Ion Tudor, la Tele3.

În contextul unei tragedii fără margini, un copil sfârșind într-o fosă septică, Ion Tudor, șeful de la Drumurile Naționale Târgu Jiu, susține că situația în satele din România nu e așa de dramatică. Tudor și-a apărat partidul din care face parte, afirmând că lucrurile nu sunt atât de grave cum sunt prezentate.

„E adevărat că avem și la grădinițe, și la școli toaletele în curte, dar nu stau lucrurile chiar așa. Sunt foarte mulți care au și în curte, și în case. Vi se pare normal? Sunt indivizi care, în loc să țină cu țara asta, își bat joc de țara asta, indiferent că sunt la guvernare sau de la opoziție. Sunt indivizi trimiși să numerele veceurile. Au venit alții să numere. Eu, personal, am văzut și regret că nu i-am luat de gât atunci. Am văzut o echipă formată din doi indivizi, o individă și un individ, ea tânără, el mai așa, care mergeau prin sat, pe jos, și se uitau peste garduri. Nu prea am înțeles eu ce se întâmplă. După aceea, mi-am dat seama. Numărau veceurile din curte. Nu poți să faci așa ceva”, a spus, la Tele3, Ion Tudor.

Mai mult, a spus, sigur pe el, că datele ar fi ajuns pe masa celor de la Uniunea Europeană: „Acei indivizi au fost și au făcut undeva o raportare. Ăsta este adevărul. Cine are curajul să mă înjure, să vină să mă înjure. S-a făcut un recensământ cu toaletele din fundul curții, oficial, și s-a dus la Bruxelles ca să vadă lumea cât suntem de înapoiați. Cine credeți că recunoaște treaba asta? Nu-s conspirații, ăsta e adevărul”.

Vizualizări: 1,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: