Tudoran a marcat pentru Pandurii şi în cel de-al doilea amical

Pandurii Târgu Jiu  a jucat miercuri cel de-al doilea meci amical  din perioada de pregătire.  Formaţia antrenată de Adrian Bogoi s-a impus cu scorul de 1-0 prim golul marcat de Tudoran în minutul 32.  Golgheterul pandurilor este la cel de-al treilea gol marcat în meciurile de verificare din acest an.

Amicalul s-a jucat tot pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, unde s-au adunat şi aproximativ 100 de spectatori.  Antrenorul Adrian Bogoi a folosit la acest meci toţi jucătorii disponibili din lot, inclusiv ultimii veniţi Cristea şi Hery Kim.

Pandurii a început meciul în formula: Nicolae Cotolan - Dănescu, Gheorghe, Mihai Cotolan, Almic, Vodă, Tudor, Raiciu, Tudoran, Patrick Popescu, Blejdea. În partea a doua a meciului tehnicianul pandurilor a mai trimis pe teren şi ceilalţi jucători disponibili: Opriţa,Trancă, Milos Draca, Lică, Cristea, Vasilescu, Rasoveanu şi Hery  Kim.

A fost prezent la meci şi Daniel Ciobanu care a luat loc pe bancă, după ce ieri a fost externat din spital, alături de Adrian Tănăsoiu, care a fost oprit de la efort de medici până la clarificarea situaţiei medicale, şi de Denis Brînzan, care nu poate juca încă pentru că nu are încă masca de protecţie pentru faţă. Indisponibili din cauza problemelor medicale sunt Dănăricu, Şendroiu, Dodoi şi Măicăneanu.

Bogoi l-a trimis pe teren şi pe sud-coreeanul Hery  Du-Ho Kim, sosit ieri la Pandurii, care evoluează ca mijlocaş de bandă. ACesta a  evoluat ultima dată la Sassuollo, în Italia, unde s-a accidentat în urmă cu un an. În vârstă de 20 de ani, Kim a făcut junioratul la Şcoala de Fotbal Gică Popescu şi a mai jucat în România pentru UTA.

La începutul acestui sezon a fost în lotul celor de la Luceafărul Oradea dar nu a evoluat pentru că nu era pregătit după pauza luată în urma accidentării din Italia. Kim vorbeşte limba română şi nu are probleme de adaptare fiind crescut în România, la Craiova. Mama sa este româncă iar tatăl este sud-coreean stabilit în România în urmă cu 20 de ani.

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: