Turneu cu zeci de tenismeni la Motru

Tenismeni din toată ţara sunt aşteptaţi la începutul lunii august să ia parte la un turneu de tenis ce se va desfăşura la Motru. Este vorba de o competiţie care este organizată de două ori pe an şi care este dedicată seniorilor. Până acum s-au înscris 30 de participanţi. 

Competiţia a devenit o tradiţie la Motru. Zeci de tenismeni sunt aşteptaţi de această dată la turneul naţional de tenis organizat de societatea Ghiocela şi sponsorizat de Alpha Bank. Turneul se va desfăşura pe cele patru terenuri ale societăţii din municipiu. "Turneul are loc în zilele de 6 şi 7 august. Vor fi participanţi din toată ţara. Am început înscrierile avem circa 30 de participanţi până acum. Este doar pentru seniori cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani. Într-un an am avut şi 70 de participanţi. Sponsorul turneului va oferi şi premii pentru cei mai buni sportivi", a declarat Marian Băleanu, administratorul bazei sportive a societăţii Ghiocela Prod Com SRL.
Chiar dacă mai sunt aproape două săptămâni până la întrecerea sportivă numeroşi tenismeni s-au înscris deja la competiţie. "Este un turneu important pentru Motru. Noi ne antrenăm aici, aproape zilnic, şi intenţionez să mă înscriu la acest turneu. Tenis joc din 2009, deci de 7 ani. Am început la o vârstă mai întârziată, aveam 35 de ani. Am început pentru că mulţi prieteni de-ai mei făceau acest sport. Mi-a plăcut și de atunci joc mereu şi particip la turnee", a spus Marius Mîrţ, participant la turneu.

Tot în luna august proprietarii terenurilor de tenis vor să organizeze un turneu judeţean pentru seniori şi juniori.

Vizualizări: 5,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: