Turneu de lupte pentru cadeţi la Târgu Jiu, în week-end

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va găzdui în week-end o competiţie naţională rezervată luptătorilor cadeţi. La întrecere participă sportivi legitimaţi la cluburi din toată ţara în vederea calificării la Campionatul National.

Federaţia Română de Lupte a ales Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru a organiza turneul naţional de calificare pentru finala Campionatului Naţional de lupte pentru cadeţi. La turneul de cadeţi, care are loc în perioada 22- 24 martie, sunt aşteptaţi să urce pe saltea zeci de luptători cadeţi din toată ţara, înscrierile fiind finalizate vineri, la ora 17:00 când este  programată şedinţa tehnică a competiţiei.

Sâmbătă dimineaţa sunt programate, tot la Sala Sporturilor, tragerea la sorţi a meciurilor, controlul medical şi cântarul oficial, pentru toate cele trei categorii la care s-au înscris concurenţii, lupte libere, lupte greco-romane şi lupte feminine. Sâmbătă, 23 martie, vor fi programate tururile eliminatorii şi o parte din semifinale, acestea continuând duminică cu recalificări şi finalele competiţiei la toate categoriile de greutate.

Federaţia de lupte mai anunţă că, în perioada 29 - 31 martie, la Târgoviște, va avea loc Turneul de calificare pentru Campionatele Naţionale de Juniori.

Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: