Turneu de tenis cu piciorul, organizat la Motru de Ghiocela

Societatea Ghiocela din municipiul Motru continuă tradiția și organizează și anul acesta un turneu de fotbal-tenis (tenis de picior). Competiția sportivă se va desfășura în perioada 1-5 septembrie și va aduce pe terenurile de tenis ale societății Ghiocela numeroși competitori din Gorj, dar și din județele vecine. Cei mai buni sportivi vor fi recompensați de organizatori.

Câteva zeci de sportivi s-au înscris până acum la cel mai mare turneu de tenis de picior organizat la nivelul județului. Va fi o competiție pe echipe și este dedicată numai seniorilor. Aceștia vor concura pe terenul special amenajat în baza sportivă a societății Ghiocela din municipiul Motru. Termenul limită de înscriere la turneu este data de 1 septembrie. "Este vorba de un turneu de tenis cu piciorul ce va avea loc între 1 și 5 septembrie, organizat de societatea Ghiocela. Opt echipe s-au înscris până acum, este vorba de participanți din Motru și Strehaia, deocamdată", a declarat Marian Băleanu, administratorul bazei sportive a societății Ghiocela.

Sportivii din zonă au avut numai cuvinte de laudă în ceea ce privește condițiile de joc pe terenurile amenajate de Ghiocela. "Jucăm aici din anul 2006, de când au fost înființate terenurile. Aceste terenuri sunt de calitate foarte bună, au fost apreciate și de ceilalți competitori, care au venit din alte județe. Practicăm acest sport cu plăcere, mai ales că există gratuitate la acest teren. Jucăm în timpul liber, nu plătim nicio taxă, niciun ban", a explicat Romulus Modoran, un pasionat al tenisului din Motru. 

Cei mai buni sportivi din cadrul turneului de fotbal-tenis vor fi recompensați de organizatori. "Vor fi premiate echipele care se vor clasa pe primele trei locuri. În fiecare an organizăm competiții de tenis cu piciorul. Motrenilor le place să practice acest sport, în fiecare seară avem câte 10-15 echipe care joacă", a mai spus administratorul bazei sportive Ghiocela. 

Vizualizări: 3,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: