Ucis din greşeală de colegul de cameră

Destine distruse pentru doi gorjeni care nu aveau nimic de împărţit până duminică. Unul a murit, ucis de celălalt într-o cameră de hotel din Piteşti. Daniel Pădure, un tânăr de 20 de ani din Târgu Jiu, a ajuns în arest, iar victima sa, Marian Dat, a murit la doar 43 de ani, lăsând fără sprijin un băieţel de care avea grijă după despărţirea de soţie.

Daniel Pădure şi Marian Dat erau doi dintre gorjenii care au aplicat pentru un loc de muncă la fabrica de cablaje ce urmează să fie deschisă de Leoni în Gorj. Cei doi se aflau la Piteşti pentru a căpăta experienţă, fiind cazaţi pe banii firmei la hotelul Alcadibo.

Duminică seara se uitau la un meci de fotbal şi, pe fondul consumului de alcool, s-au luat la harţă pe banii pe care trebuia să-i pună fiecare pentru mâncare. Tânărul Daniel Pădure i-a dat un pumn colegului său de cameră, care în cădere s-a lovit de pat şi şi-a frânt gâtul. Pădure şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut 24 de ore, acuzaţia nefiind de omor, ci de lovituri cauzatoare de moarte.

Marian Dat era de loc din Jupâneşti şi avea o stare materială modestă. Vecinii îl plâng şi spun despre el că avea o mamă cu probleme de sănătate şi un fiu rămas în grija lui după despărţirea de soţie. Muncea cu ziua prin sat până când a apărut această oportunitate de angajare. Bărbatul era bucuros că îşi găsise de lucru, dar din păcate lucrurile au luat o turnură la care nimeni nu se aştepta. Mama copilului este de ani buni plecată în străinătate, astfel că băiețelul va rămâne în grija bunicii.

Galerie foto


Vizualizări: 11,714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: