“Un Crăciun mai bun pentru copiii triști”. Contribuie și tu!

Mai mulți tineri organizează un eveniment de strângere de cadouri pentru copiii fără posibilități de Crăciun. “Un Crăciun mai bun pentru copiii triști” se desfășoară la Târgu Jiu, București și Anvers, Bruxelles. Cei care vor să contribuie sunt rugați să pună intr-o cutie de dimensiunea celei de pantofi câteva lucruri care ar bucura un copil de Crăciun. De asemenea, este important ca cei care contribuie la acest eveniment să aducă lucruri aflate în stare bună, care mai pot fi folosite.

Pentru unii copii, Crăciunul înseamnă o altă zi lipsită de mângâieri, de grija părintească și de constanta amărăciune. La asta s-au gândit mai mulți tineri, atunci când au organizat, pe Facebook, un eveniment de strângere de pachete pentru copii. În Târgu Jiu se ocupă Radu Miruță.  Tinerii au și câteva condiții, pentru buna desfasurare:fără produse perisabile; scrieți pe cutii varsta potrivita a unui copil care sa primeasca respectivele produse - nu va umbla nimeni in cutii sa sorteze produsele, ci fiecare cutie va fi data unui copil de varsta specificata pe cutie. În Târgu Jiu, pachetele trebuie trrimise la adresa Str. G-ral Dragalina Nr 11, cod postal 210129 (telefon 0723/999.755). Pachetele pot fi trimise până pe 14 decembrie.

Cutiile strânse vor fi donate in perioada 15-23 decembrie functie de numărul acestora in urmatoarea ordine: copiilor bolnavi, copiilor abandonați, copiilor cu parinti, însă foarte amărâți, centralizarea acestora făcându-se printr-o solicitare la Direcția pentru Asistență Sociala Gorj, la centrele de plasament si la primariile din comunele foarte sarace. “Chiar și o felicitare cu un text sincer face mult pentru copiii nimanui”, mai spun organizatorii.

Vizualizări: 2,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: