Un doljean vrea să deschidă o clinică în Motru

Un investitor din Craiova are în plan înființarea unei clinici cu spitalizare de o zi în Motru, iar prin această afacere ar fi create aproape 80 de noi locuri de muncă.

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a declarat că este în negocieri cu doljeanul pentru cumpărarea unui teren în localitate. Primăria a identificat proprietarii unor terenuri unde ar putea fi ridicată policlinica. „Sunt trei locuri în oraş care s-ar preta unor astfel de activităţi. Negociază cu fiecare parte. Va avea tot sprijinul nostru. Vrea să creeze minim 80 de locuri de muncă”, a declarat Gigel Jianu pentru Mediafax.

Ce i-a determinat pe investitori să deschidă clinica în Motru? „De la Baia de Aramă până la Strehaia sau în preajmă, în jurul oraşului Motru, nu sunt astfel de unităţi. Mai mult ca sigur şi-au făcut un studiu de marketing”, a mai precizat primarul din Motru.

Inginerul care doreşte înfiinţarea policlinicii în municipiul Motru a declarat că pentru obținerea avizelor pentru construcție are nevoie de maxim şase luni. „Până nu am partea legată de locaţie pusă la punct, estimările sunt cu mari rezerve. Mă interesează să fac treabă, atât. Aducem medici şi din Craiova, sunt mijloace de transport”, a precizat investitorul, care, deocamdată, doreşte să rămână anonim.

Vizualizări: 6,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: