Un fost poliţist de la Rutieră, candidat la Teleşti

Partidul Naţional Liberal şi-a prezentat joi, în conferinţă de presă, candidatul la alegerile parţiale de la Teleşti ce vor avea loc în 5 noiembrie. Liberalii merg pe mâna unui fost poliţist de la Rutieră, Constantin Croicu. Acesta a s-a retras din activitate la 1 septembrie şi acum speră să-i convingă pe teleşteni să-l voteze.

„Am activat până la 1 septembrie în cadrul Serviciului Rutier Gorj. M-am despărţit de această instituţie şi vreau să îmi continui activitatea în acelaşi minister, dar alt profil, administraţie. La depunerea candidaturii o să prezint şi un program cu toate lucrurile pe care vrem să le realizăm pentru cetăţenii acestei localităţi”, a declarat Constantin Croicu, candidatul PNL la Teleşti.

Întrebat dacă le va putea face faţă celor doi candidaţi Mischie de la ALDE şi PSD, Croicu este convis că va câştiga alegerile prin corectitudine. „Am crescut acolo, locuiesc acolo şi vreau să fac ceva pentru cetăţenii mei din comună. Îi cunosc foarte bine pe amândoi, nu cred că va fi o competiţie grea şi sunt sigur că voi câştiga. Lumea votează omul corect, deviza mea este «corectitudinea»”, a declarat Constantin Croicu, candidat PNL la Teleşti.

Liberalii speră să câştige alegerile la Teleşti, având un singur scop, să transforme toată zona în culoarea PNL. „Teleştiul este singura comună care a mai rămas PSD pe zona aceea a judeţului şi avem de gând să schimbăm culoarea comunei. Târgu Jiu, Băleşti, Câlnic, Ciuperceni, Motru, toate sunt PNL. Practic Teleşti a fost singura comună PSD şi vreau să definitivăm această zonă ca fiind PNL”, a declarat Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Vizualizări: 1,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: