Un funcţionar din Motru concurează la „Vedeta populară”

Un gorjean va participa la cel de-al doilea sezon al show-ului „Vedeta populară”, de la TVR 1. Nicolae Bălan, referent la Casa de Cultură din Motru, luptă pentru un premiu de 100.000 de lei.

Nicolae Bălan a fost admis pentru a participa la show-ul „Vedeta populară”, după ce la mijlocul lunii februarie a luat parte la preselecţia zonală organizată de Televiziunea Română la Craiova. Coordonatoarea show-ului, Iuliana Tudor, l-a invitat pe funcţionarul-artist să vină, în perioada 23-25 aprilie, la repetiţiile şi filmările pentru emisiunea în care va concura. Acestea se vor desfăşura la sediul TVR.

La serviciu, Nicolae Bălan se ocupă cu descoperirea noilor talente. Vestea că va participa la acest concurs i-a luat prin surprindere pe şefii săi. „Nu mi-a zis. Acum, după ce mi-a venit adresa de la TVR, am aflat. Mă bucură, fiind şi coleg cu mine. Îl susţinem şi cred că ar trebui să îl susţină toţi motrenii şi toţi gorjenii. Este un coleg foarte ok, cu o voce destul de bună. Dânsul a fost şi solist la ansamblul nostru, când îl aveam. Îl vom sprijini şi noi. Îi vom asigura transportul. Cazarea am înţeles că i-o asigură TVR. Eu vreau să treacă şi mai departe”, a declarat Daniel Popescu, directorul Casei de Cultură Motru.   

Nicolae Bălan împlineşte marţi, 17 aprilie, vârsta de 56 de ani. Locuieşte în Motru şi are trei copii majori.   

Susţinut de un artist din Gorj

„Vedeta Populară” este un talent show de folclor, în care interpreţii care visează să devină celebri au şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Ei vor urca pe scenă şi vor evolua în faţa unui juriu de specialişti. Concursul se va desfăşura până în data de 30 iunie. Nicolae Bălan va fi sprijinit de interpretul gorjean Ion Drăgan. „Este prima dată când particip. Cânt de mult timp. M-am lăsat o perioadă. M-au anunţat că am luat preselecţia şi mi-au trimis invitaţia să merg la Bucureşti. Ştiu de la prima ediţie că au fost 54 de concurenţi din toată ţara. Îţi poţi alege un artist preferat care să te susţină, să cânţi o piesă cu el. Eu l-am ales pe Ion Drăgan. Aşa am vrut, cu el mă potrivesc cel mai bine în tonalităţi”, a explicat Nicolae Bălan.

Alexandra Chira din Sălaj a fost prima câştigătoare a show-ului TV. Tânăra a încasat un cec de 100.000 de lei.

Vizualizări: 3,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: