Un loc „Sublim”, în Târgu Jiu. Minunile din florăria Alexandrei!

„Sublim” este numele celei mai noi florării din Târgu Jiu, deschisă publicului din 1 februarie. Florăria Alexandrei Vulpe îşi merită numele. Fiecare colţişor este amenajat cu gust, fiind o diversitate de aranjamente atât din flori naturale, cât şi de hârtie. Alexandra are 25 de ani dar, în ciuda tinereţii, este extrem de atentă la calitate, chiar dacă asta înseamnă un cost mai mare.

Florăria „Sublim”, situată pe strada 1 Decembrie din Târgu Jiu, va fi inaugurată miercuri, 1 februarie. Alexandra Vulpe vine cu ceva nou pe piaţă şi anume cu aranjamente din flori de hârtie. Deşi mulţi au reţineri în ceea ce priveşte profitul unei astfel de afaceri, Alexandra este încrezătoare. „Nu m-a încurajat toată lumea, mulţi mi-au spus să am grijă că e foarte greu să te impui pe piaţă cu o florărie, dar eu sunt încăpăţânată şi foarte încrezătoare. Sunt convinsă că voi reuşi. Chiar dacă florile şi aranjamentele mele nu vor fi foarte ieftine, ele vor fi de calitate. Ţin foarte mult la calitate şi cred că sunt mulţi oameni care vor calitate, dar durează puţin până ne găsim”, a declarat Alexandra Vulpe.

Tânăra şi-a descoperit pasiunea pentru flori, după ce a lucrat la o florărie renumită din oraş. „Mi-am descoperit pasiunea pentru flori la florăria unde am lucrat. Înainte îmi plăceau numai trandafirii, acum îmi place diversitatea. Am cheltuit o sumă măricică de bani cu amenajarea acestei florării, dar m-au ajutat părinţii. Nu mă aştept să am profit din prima, dar trebuie să reuşesc, trebuie să facem ceva ca să muncim pentru noi, nu pentru alţii. Este într-adevăr un risc, dar mai bine risc decât să nu fi încercat niciodată să am afacerea mea”, a spus Alexandra Vulpe.

Trei luni de muncă la o singură nuntă

Pe lângă aranjamentele din flori naturale, Alexandra realizează şi aranjamente din hârtie, precum şi buchete de mireasă din hârtie. Pentru aranjamentele solicitate la o nuntă, Alexandra Vulpe a muncit trei luni. „Îmi plac lucrurile delicate, ceea ce fac eu este o muncă migăloasă, dar nu mă văd făcând altceva. Am avut solicitări pentru o nuntă să aranjez atât sala, cât şi lumânările, buchetele de mireasă şi naşă, toate cu flori din hârtie. A ieşit ceva nemaipomenit de frumos, însă pentru acea nuntă am muncit cam vreo trei luni. Ceea ce fac, fac singură, şi durează mult până construiesc florile”, a declarat Alexandra Vulpe.

Tânăra realizează, la comandă, aranjamente din hârtie cu lavandă sau aranjamente din flori naturale, orhidee, lisianthus, trandafiri şi bujori. Deşi nu are planuri să se căsătorească în viitorul apropiat, Alexandra Vulpe îşi doreşte ca la nunta ei să-şi facă singură aranjamentele florale. „Pentru nunta mea îmi voi face singură tot aranjamentul. Voi lucra cu un an înainte, dacă va fi nevoie, pentru că vreau să fie ceva unic, dar până la nunta mea mai este, vreau mai întâi să-mi pun afacerea pe roate”, a spus Alexandra, râzând.

Galerie foto







Vizualizări: 23,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: