Un meci din Liga 1 ar putea fi amânat din cauza ninsorii

A nins din abundență la Cluj iar meciul dintre Universitatea Cluj și Rapid București se poate amâna, din cauza vremii nefavorabile din Ardeal. Deși a fost protejat, terenul stadionului din Ardeal este impracticabil  după ce a nins în abundență.

Cele două formații ar trebui să se întâlnească vineri seară, de la ora 20:00, în cadrul unei partide desfășurate în runda cu numărul 23 din Superliga.

Vremea rece din România nu a iertat nici Municipiul Cluj-Napoca, acolo unde ninge din abundență încă de ieri seară. Stadionul din oraș a avut și el de suferit, iar corespondenții ProSport au prezentat vineri mai multe fotografii cu arena care ar trebui să găzduiască partida dintre „șepcile roșii” și giuleșteni,

Terenul a fost acoperit de zăpadă, însă oficialii de la Cluj au făcut tot posibilul pentru a scăpa terenul de nămeți. Mai mult, se anunță o vreme extrem de rea în timpul partidei, dar și înaintea acesteia.

Potrivit prognozei meteo, între orele 17:00 și 19:00 va ploua în tot orașul, urmând ca de la ora 20:00 să înceapă să ningă din abundență, lucru care ar putea afecta desfășurarea partidei.

Vizualizări: 1,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: