Un motrean a dat o nouă lovitură la poker! Cât a câștigat!

Jucător profesionist de poker, motreanul Alex Fărcășanu a dat o nouă lovitură în cadrul școlii de poker Evil Ace. Alex Fărcașanu a povestit într-un interviu că a ajuns pe acest drum după ce nu și-a mai putut urma visul de a fi fotbalist, din cauza unei accidentări. De atunci, Alex a bifat și primul loc la prima ediție 888 Live SummerFest.

 Un motrean face ravagii atunci când ajunge la masa de poker sau joacă poker pe internet. În weekend, Alex reușit masa finală la Festivalul live Grand 300, iar pe internet a doua lovitura a românilor din ultimele 7 zile, cu aproape 20.000 de dolari câștig. De povestea lui au fost interesați și cei de la siteul holdem.ro, cărora le-a povestit cum a ajuns să joace poker. A fost nevoit să renunțe la fotbal, dar a devenit jucător de poker profesionist.

Alex a povestit că din primul câștig și-a plătit facultatea. „Povestea mea cu pokerul a început pe vremea când eram fotbalist profesionist la Minerul Motru, iar in urma unei accidentări grave a trebuit să stau pe bară 7 luni. Din acel moment am început să joc poker live in orașul meu natal Motru, jucam turnee 25 lei rebuy, cash si după scurt timp m-am apucat sa joc pe online. Jucam SNG-uri de 2.50$ iar după o luna am reușit să fac prima retragere de 800$ din care mi-am plătit facultatea, țin minte ca am fost foarte bucuros si pentru prima oară în viața mea mă simțeam capabil sa mă descurc singur, nu am vrut sa mai aud de fotbal“, a spus el.

Cariera de profesionist a început în 2013, iar el nu este singurul jucător bun din Motru. „Da, pot să spun ca suntem 4 jucători profesioniști in Motru: Eu, Adrian Pora, Marian “Motreanu90” Virlanuta si Cristi “grecu2006” Grecu. Nu am făcut nimic special, doar ca ne place foarte mult jocul, plus spiritul competiției care te face să îți dorești sa devii din ce in ce mai bun“.

Vizualizări: 15,792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: