Un nou trofeu câștigat de „micuța Halep” de la Motru

Alexia Bojin, micuța tenismenă de la Motru, reușește să câștige aproape fiecare turneu la care participă. Ultima victorie a obținut-o zilele trecute la Timișoara. Alexia a înregistrat și un record personal, în cele patru meciuri nepierzând niciun game.

Alexia are doar 8 ani și i se mai spune „micuța Halep” de la Motru, asta pentru că în ultimul an a înregistrat numeroase victorii la turneele la care a luat parte. Copila a ajuns în top 50 cei mai buni sportivi în clasamentul național, la categoria de vârstă 8-10 ani. Alexia a luat parte la sfârșitul săptămânii trecute la Trofeul Interconecter care s-a desfășurat la Timișoara. Micuța tenismenă a făcut furori cu stilul său de joc. A încheiat competiția pe locul I, fiind observată și de reprezentanții unui club timișorean care au ofertat-o pentru a o coopta la club. „Au fost şapte fete în concurs și a câștigat la zero. În toate meciurile 6-0, 6-0. N-a reușit nimeni să ia nici măcar un game. A concurat la 8-10 ani, iar Alexia are 8 ani. A jucat cu o fată din Reșița care are 10 ani, a avut o altă fată de la Brașov și încă două de la Timișoara. După acest turneu, ne-au contactat de la un club din Timișoara, Clubul Ariana, care vrea să o preia. Nu să o antrenăm acolo, dar să fie înscrisă pe clubul lor, să-i găsească sponsori. A făcut senzație, au rămas toți mască”, a explicat Lucia Bojin, mama Alexiei.    

 

Tânăra este legitimată la Clubul Sportiv Alessio Pascalli din Drobeta Turnu Severin, însă se antrenează la Motru, fiind pregătită de antrenorul Marian Băleanu. „La anul, Alexia va fi numărul 1, obligatoriu. Se retrag fetele de 10 ani și rămâne ea, nu mai joacă cu ele”, a spus antrenorul Marian Băleanu. Alexia urmează să participe weekend-ul acesta la un nou turneu de tenis, la Cupa Timișoarei.

Vizualizări: 3,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: