Un nou turneu de minifotbal la Târgu Jiu

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj organizează, începând cu data de 19 august 2017, o nouă competiție de fotbal special pentru amatorii minifotbalului.

Jucătorii care vor să se înscrie trebuie să îndeplinească anumite condiții: să aibă vârsta de minim 16 ani, să nu fi fost legitimați în sezonul 2016-2017 la vreo echipă de Liga IV, Liga III, Liga II sau Liga I, (Liga V sunt admiși), să nu fi fost legitimați în sezonul 2016-2017 la vreo echipă participantă în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita Târgu Jiu, să nu fi fost legitimați în sezonul 2016-2017 la vreun club cu echipe de juniori republicani (exemplu: Pandurii Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu etc.), să nu fi fost legitimați în sezonul 2016-2017 la vreo echipă de futsal, Liga I sau Liga II.

Cupa „Împreună suntem minifotbal” va debuta sâmbătă, 19 august, și, în funcție de numărul de echipe participante, se va întinde pe durata a două sau trei weekend-uri (19-20 august, 26-27 august și posibil 2-3 septembrie).

Lotul unei echipe poate fi format din maximum 16 jucători, iar sistemul de desfășurare al competiției va fi unul cu grupe și faze eliminatorii, echipele având garantat un număr de minim 3 jocuri. Taxa de participare va fi de 70 lei/joc/echipă, aici fiind incluse și serviciile de arbitraj profesionist. Pe lângă arbitraj profesionist, echipele participante la competiție beneficiază de: asistență medicală, vestiare cu dușuri și acces la saună, nocturnă, iar la final cele mai bune echipe vor fi premiate cu trofee, medalii, diplome, precum și premii individuale.

Termenul limită de înscriere la competiție este marți, 8 august 2017. A doua zi, miercuri, 9 august, este programată tragerea la sorți a fazei grupelor în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu, Parcul Central. (A.A.)

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: