Un primar din Gorj face plângere penală împotriva PSD

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, nu renunță la litigiul pe care îl are cu PSD Gorj, partid din care a făcut parte până acum un an. Ciocea a fost votat în Comitetul Executiv al PSD Gorj pentru a candida pe locul al doilea la Camera Deputaților, loc eligibil, dar listele au fost modificate la București.

Ciocea a dat PSD în judecată și a cerut să îi fie plătită suma pe care ar fi câștigat-o în cei patru ani la Parlament, dar a pierdut în primă instanță. Spune că a și câștigat ceva în acel proces, și anume accesul la documente care îi vor permite să facă plângere penală împotriva PSD. "Îi obligă instanța să îmi pună la dispoziție toate aceste documente de care eu am nevoie să-i dau penal în judecată pe acești bandiți, pentru că statutul partidului este o lege, iar acolo spune că CEx-ul județean propune lista, iar asta s-a făcut democratic, prin vot, iar CEx-ul național, Dragnea, nu are voie decât să valideze, nu să schimbe o listă. Așa că, nu mă opresc aici", a spus Ion Ciocea la Radio Infinit.

Ion Ciocea nu este îngrijorat că și-a putea pierde mandatul de primar, după ce instanța a constatat că nu mai e membru PSD. "Mă gândesc să nu mai fac recurs, să fie alegeri, să le arăt că nu ia nici 3% la Bustuchin", a spus Ciocea.

Primarul din Bustuchin se gândește să meargă la un alt partid, pentru a le demontra unora din PSD ce înseamnă să muncești și să crești o formațiune politică. (A.A.)

Vizualizări: 2,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: