Un singur profesor vrea să fie inspector general adjunct

Cadrele didactice din judeţul Gorj nu se înghesuie să ocupe o funcţie în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Ministerul Educaţiei a scos la concurs funcţia de inspector general adjunct, însă doar un singur profesor s-a înscris în competiţie. Dorina Popescu, actualul inspector adjunct, nu mai poate participa la concurs căci se apropie de pensionare.

Funcția de inspector general adjunct la ISJ Gorj, dar și cea de director la Casa Corpului Didactic au fost scoase la concurs, însă profesorii nu s-au înghesuit să participe la concurs. Un singur profesor și-a depus dosarul de concurs pentru inspector adjunct, iar la Casa Corpului Didactic s-a înscris în concurs actualul director, Valeria Vâlceanu. ”S-a înscris un singur candidat pentru funcția de inspector general adjunct. Numele lui este Bogdan Constantin, este profesor de matematică. Conform metodologiei în vigoare, doamna Dorina Popescu nu mai poate participa la concurs pentru că se apropie de vârsta de pensionare. Cât privește funcția de director la Casa Corpului Didactic, avem tot un singur dosar depus de actualul director, doamna Valeria Vâlceanu”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.
Concursul pentru ocuparea celor două funcții are loc la Ministerul Educației din București în perioada 19 mai-10 iunie 2016. Profesorul Bogdan Constantin este nimeni altul decât candidatul PSR la primăria Târgu Jiu. În prezent acesta predă matematica în cadrul Colegiului Tehnic ”Ion Mincu” din Târgu Jiu, fiind cel mai probabil coleg de serviciu cu Dorina Popescu, actualul inspector general adjunct și fost director al colegiului ”Ion Mincu”.

Vizualizări: 672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: