Un spaniol şi un turc au murit în Gorj

Oamenii legii cercetează decesul unui spaniol şi al unui turc, care au murit în judeţul Gorj. Spaniolul în vârstă de 75 de ani era cunoscut cu afecţiuni grave şi fusese externat cu o zi înainte de la Spitalul din Târgu Cărbuneşti. Turcul de 42 de ani a apucat să ajungă la Spitalul Motru, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Poliţiştii din Rovinari au fost anunţaţi de către echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă că au fost solicitaţi să intervină la un caz în comuna Bâlteni, pentru că  i s-a făcut rău unei persoane cu cetăţenie spaniolă, în vârstă de 75 ani, care se afla în vizită În Gorj, şi care înaintea sosirii ambulanţei a decedat. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii de poliţie, care, din primele cercetări efectuate, a constatat că cele sesizate se confirmă, iar la examinarea cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă pe cap, trunchi şi membre, neexistând suspiciuni cu privire la cauzele decesului. Spaniolul numai ce fusese externat în aceeaşi zi din Spitalul din Cărbuneşti.

Şi  poliţiştii Motru  au fost sesizaţi telefonic de personalul medical de la spital că la această unitate medicală a fost adus un turc de 42 ani, cu reşedinţa în Motru, aflat în stop cardio-respirator, iar în urma efectuării manevrelor de resuscitare, timp de o oră, personalul  medical a constatat decesul acestuia. Nici în acest caz nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: