Un tânăr gorjean de excepție a plecat dintre noi

Cosmin Miuțe, un tânăr talentat din Turceni, care a scris de-a lungul scurtei sale vieți poezii, eseuri, o piesă de teatru și chiar un roman. Din păcate, viața lui a fost curmată de o boală. Cei care vor să își ia rămas bun o pot face marți, 2 ianuarie, la Capela Bisericii Sf. Ilie din București, iar miercuri, 3 ianuarie, începând cu ora 12.00, la capela bisericii din Turceni, județul Gorj.

Cosmin Dumitru Miuțe împlinise 32 de ani în octombrie. Era psihoterapeut și avea un cabinet individual de psihologie. La sfârșitul lunii decembrie 2017, familia făcea un apel pentru donarea de sânge pentru tânărul internat la Floreasca. "Din 29 octombrie nu a mai putut merge din cauza piciorului stang, iar din 04 noiembrie este la terapie intensiva la Spitalul de Urgenta Floreasca Bucuresti. Pentru cei care nu-l cunosc, isi pot forma o idee urmarindu-i postarile pe pagina de facebook Cosmin Miute, postari intrerupte datorita acestei tragedii. Are carti publicate(poezii, eseuri, o piesa de teatru, un roman), lucreaza la un roman si are multe proiecte care trebuie finalizate. Daca puteti contribui la finalizarea proiectelor prin implicare in informarea potentialilor donatori, va multumim anticipat", era mesajul tatălui acestui tânăr, postat pe 29 decembrie.

Din păcate, timpul nu a mai avut răbdare. Cosmin Miuțe va fi condus joi pe ultimul drum. Sute, dacă nu mii de prieteni îl plâng pe paginile de socializare. "Din păcate, Cosmin Miuțe, a plecat la îngeri astăzi, 01 Ianuarie 2018, la ora 15,00... După o scurtă perioadă de agonie, a decis să i se alăture lui Dumnezeu... Medicii nu au mai reușit să-l țină în viață... Dumnezeu să îl ierte și să-i odihnească sufletul în liniște și pace!...Condoleanțe, întregii familii! Dumnezeu să vă dea putere și să vă întărească, să puteți trece peste acest moment greu!...", este doar unul din aceste mesaje.

Ultima postare a lui Cosmin Miuță pe pagina de socializare, din 26 octombrie 2017:

F(r)aza de joi

In gara aceasta in care tot ce se intampla pe peron pare a avea tot mai putine lucruri in comun cu viata poti profita de intalnirea cu intelepciunea daca intelegi ca inainte de a-ti scutura funinginea merita sa ti-o (re)cunosti si daca din cenusa incepe sa palpite pasarea, da-i timp din timpul tau sa zboare.

Vizualizări: 12,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: