Unde poți petrece Revelionul cu Niculina Stoican

Restaurantele din Târgu Jiu au început deja să lanseze în spaţiul public ofertele pentru Revelion. Anna Events de pe Insuliţa Jiului, de exemplu, are tot programul stabilit, meniu, preţuri şi chiar artiştii care îi vor încânta pe cei care vor alege să petreacă noaptea dintre ani în aceast restaurant.

Aşadar, programul artistic cuprinde invitaţi exclusivi, în sensul că vor cânta numai la Anna de Revelion, şi aici se numără Petrică Mâţu Stoian, Niculina Stoican, Nicoleta Lăcătuşu, Elisabeta Vasile, Royal HD, Eduard Niculescu.

Printre trupele care vor cânta cu artiştii amintiţi se numără Fraţii Plotogea, Trupa Emil Lăcătuşu, Trupa Krystal şi Royal HD. Un DJ va fi şi el prezent pentru a întreţine atmosfera, anunţă organizatorii.

Gorjenii care vor să opteze pentru o astfel de noapte au la dispoziţie opţiunea Early Booking până la 31 octombrie, care constă într-un preţ de 260 lei de persoană pentru un grup de minimum 20 de persoane, 270 lei de persoană pentru un grup de minimum 10 persoane sau 280 lei de persoană pentru un meniu maxi ultra all inclusiv.

Vizualizări: 2,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: