Urmărită cu mopedul de fostul concubin!

Polițiștii din Motru au fost sesizaţi de o femeie de 43 de ani din comuna Mătăsari, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe D.J. 673 A, comuna Mătăsari, de un bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate, ar fi accidentat-o cu un moped.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce femeia se deplasa pe stradă împreună cu o altă femeie, de 44 de ani, din oraşul Tismana, ar fi fost urmărită de fostul concubin, care se deplasa cu un moped către aceasta, moment în care femeia s-a speriat şi a sărit în şanţul de pe marginea drumului, fără să fie accidentată sau să sufere leziuni.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,47 mg/ l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Motru unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și fără a deține permis de conducere.

Vizualizări: 1,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: