USA: Atac armat într-un liceu. Zece decese!

În jur de zece persoane au murit, după ce o persoană înarmată a pătruns într-o sală de clasă dintr-un liceu din Santa Fe, Texas, și a deschis focul. Cele mai multe dintre victime sunt liceeni, a afirmat Ed Gonzalez, șeriful comitatului Harris, notează bbc.com. Se pare că atacatorul este un elev de 17 ani.

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter. „Atac armat într-o școală din Texas. Primele informații nu sunt bune. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți”, a scris președintele american Donald Trump.

Eleva Leila Butler a declarat pentru postul local afiliat ABC că alarmele de incendiu s-au declanşat la ora locală 7:45 şi că elevii au părăsit atunci sălile de clasă. Ea a precizat că unii studenţi au crezut că au auzit focuri de armă şi că se adăposteşte alături de alţi elevi şi profesori în apropierea campusului.

Un alt elev, Nikki, a declarat pentru ABC13: „Cineva a intrat cu o puşcă şi o fată a fost împuşcată în picior”.

Tyler, de asemenea elev la liceul din Santa Fe, a afirmat pentru KHOU-TV că un prieten al său a văzut cum „un copil cu o puşcă a declanşat alarma de incendiu şi apoi a intrat înăuntru.” Când elevii şi profesorii erau afară, s-au tras focuri de armă.

Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: