Ușa lui Boza nu e deschisă chiar pentru oricine. Un primar este supărat!

Un primar din Gorj este extrem de supărat pe directorul general al CE Oltenia, Sorinel Boza, despre care spune că nu a inițiat nicio întâlnire cu edilii localităţilor care sunt afectate de lucrările miniere. Pentru a-i atrage atenția, primarul Florinel Țuilă din Cătunele vrea să facă o scrisoare deschisă.

Directorul CE Oltenia, Sorinel Boza, se laudă tot timpul că are ușa deschisă pentru a discuta problemele companiei energetice, însă în realitate lucrurile nu stau chiar aşa. Mai multe persoane ne-au sesizat că au fost invitate în audiență de Boza chiar în timpul unor emisiuni TV, dar atunci când au purces la sediul CEO, li s-a trântit uşa în nas. „Consider că cea mai mare abilitate a unui director general este să știe să vorbească și cu ăla de jos și cu cel de sus. Este un lucru cu care mă mândresc. Am vrut să schimb ceva în această companie, să ascult fiecare om, să nu mai fie ce a fost până acum în care vorbeau 3-5 și restul erau toți o apă și un pământ. În care se aștepta cu zilele sau lunile să se intre la directorul general. La mine se poate intra oricând“, declara Boza la o emisiune la TV Sud.  De altă părere este însă primarul Florinel Țuilă din Cătunele. „Nu am fost invitat la o ședință. Eu solicit de peste 2-3 luni de zile o ședință cu primarii, dar nu am fost luați în seamă, o să fac o scrisoare deschisă și poate o vor lua în seamă“, a declarat primarul din Cătunele. El susține că are probleme cu terenuri și drumuri afectate de minerit, și că are și două procese pe rol, împotriva CEO. „E un semn rău, faptul că nu au reușit să ne adune e un semn al dezastrului. Consultă-ne, stai de vorbă cu noi, avem destule probleme. Trebuia să ne adune pe toți în ședință, vreo 20 de localități“. La Cătunele, CEO trebuie să redea în circuit circa 1.000 de hectare de teren.

Consultări dese are însă directorul Boza cu politicienii județului. Managerul CEO susține că pentru multe dintre ideile sale are nevoie de susținere politică!

Vizualizări: 949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: