Valori gorjene care reprezintă România în mediul ştiinţific internaţional de vârf

Un profesor de la Colegiul „Gheorghe Tătărăscu” din Rovinari a reprezentat ţara noastră la Conferința Internațională de Cristale Lichide, care s-a desfășurat la Mainz, Germania în perioada 19-24 august 2012. Deplasarea a fost posibilă datorită implicării firmei Artego din Târgu Jiu, căreia prof. dr. Cecilia-Oana Stamatoiu a ţinut să îi transmită mulţumirile sale.

„Sunt onorată să fiu beneficiara unei sume importante acordată drept sponsorizare în vederea participării la cea de a-24-a ediție a Conferinței Internaționale de Cristale Lichide și pe această cale țin să vă mulțumesc pentru șansa pe care mi-ați acordat-o”, se arată în scrisoarea de mulţumire adresată de profesorul doctor Cecilia Stamatoiu.

Cadrul didactic din Rovinari a mers la conferinţa ştiinţifică „pentru a prezenta un nou concept de introducere a stării lichid cristaline, validat de datele experimentale, care este diametral opus față de cele existente și extrem de surprinzător”, după cum se precizează în scrisoarea de mulţumire.

Mulţumiri pentru Artego

Prof. dr. Cecilia-Oana Stamatoiu a adresat mulţumiri atât conducerii Artego, cât şi salariaţilor: „Vă sunt recunoscătoare pentru această sponsorizare care reduce presiunea pe bugetul financiar personal și îmi permite extinderea planului de dezvoltare personală. În plus, aș dori să extind mulțumirile mele tuturor angajaților Artego S.A. care prin îndeplinirea atribuțiilor lor au contribuit la acordarea acestei sponsorizări într-un timp scurt. Domnule director general vă mulțumesc pentru generozitate, înțelegere și încrederea acordată și promit că voi continua să depun toate eforturile în munca de cercetare cât și în cea educațională astfel încât experiența mea să fie de folos și altora”.

SPERANŢE

Cecilia-Oana Stamatoiu a mărturisit la plecare că scopul ei este de a-şi îmbogăţi cunoştinţele în domeniu. „Totodată, plec cu speranța că prin participarea la work-shop-urile și lucrările conferinței îmi voi îmbogății cunoștințele în domeniu, voi descoperi idei noi și interesante, voi fi la curent cu ultimele descoperiri și nu în ultimul rând, voi intra în legătură cu persoane noi sau voi pune bazele unor viitoare colaborări”, mai scrie profesorul Stamatoiu în scrisoarea de mulţumire.

RECOMANDARE

„Recomandăm pe domnișoara prof.dr. Cecilia-Oana Stamatoiu pentru a participa la Conferința Internațională de Cristale Lichide care se desfășoară la Mainz, Germania în perioada 19-24 august 2012. Considerăm că participarea sa la această activitate științifică de top mondial este benefică pentru imaginea Colegiului Gheorghe Tătărescu din Rovinari, cât și pentru comunitatea locală”, se arată în scrisoare de recomandare care a stat la baza sponsorizării, semnată de prof. ing. Violeta Popescu, în numele unităţii şcolare.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: