Vârstnicii de la Tismana au făcut chef pe banii lor. Primar: Îmi pare rău!

Pensionarii din orașul Tismana au făcut petrecere cu banii lor. Pentru că în vistieria primăriei nu s-au găsit bani pentru a organiza Ziua Vârstnicilor, oamenii au pus mână de la mână și au petrecut la un restaurant din oraș. Marian Slivilescu, primarul din Tismana, susține că proiectul pentru alocarea a 2.500 de lei pentru cheful bătrânilor a fost avizat negativ.

Proiectul a fost dezbătut și votat, săptămâna trecută, în Consiliul Local din Tismana. Chiar și așa, nu s-au găsit bani pentru organizarea Zilei Vârstnicilor. Pentru că făcuseră deja rezervare la restaurant, bătrânii nu au renunțat la idee, dar au mai redus din meniu și l-au plătit din banii lor. „Am vrut să ne distrăm și noi de ziua noastră. Consilierii nu au găsit bani. Ne-au spus că hotărârea lor a primit aviz negativ de la contabilii primăriei. Noi aveam rezervat localul pentru duminică. Asta este! Am pus mână de la mână și ne-am plătit meniul. Un suc și doi mici”, ne-a declarant o pensionară din Tismana.

Şaizeci de vârstnici au participat la petrecerea organizată de ziua lor. Primarul Marian Slivilescu a explicat că banii s-au „cam terminat” și era nevoie de o rectificare pentru a putea aloca suma necesară acestui proiect. Și-a cerut, totuși, scuze bătrânilor din oraș. „Contabilul șef ne-a transmis că nu are bani. Această activitate nu a fost trecută nici la începutul anului în bugetul localității. Îmi pare rău că nu a trecut. Știam de aceste greutăți. Nu am reușit să găsim suma de bani necesară. O să rămână oamenii dezamăgiți că ei văd că în alte părți se organizează astfel de petreceri”, a explicat primarul Marian Slivilescu.

Vizualizări: 3,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: