Vasile Stângă rămâne la Energia

Antrenorul Vasile Stângă va rămâne la Târgu Jiu şi viitorul sezon, conducerea clubului reuşind săptămâna trecută să-l convingă pe fostul antrenor să semneze o prelungire a contractului. Acesta a solicitat un buget corespunzător pentru a putea lupta pentru un loc în cupele europene, conducerea promiţând că se vor aduce jucători de valoare pentru a putea îndeplini obiectivul. Stângă a precizat că va semna în cursul săptămânii viitoare cu Energia Pandurii şi a demarat deja discuţiile cu o serie de jucători pe care îi doreşte la echipă. 

Antrenorul Vasile Stângă vrea să continue încă un an cu Energia pentru că i s-au dat asigurări că se doreşte accederea în cupele europene. Pentru a semna contractul cu Energia Stângă a solicitat să fie cel puţin acelaşi buget din sezonul trecut. „Săptămâna viitoare cred că voi semna un nou contract cu Energia. M-am decis în mare parte să rămân aici. Eu am pus deja pe hârtie cam ce aş vrea, am vorbit şi cu domnul preşedinte Popescu şi, în funcţie de bugetul pe care îl vom avea la dispoziţie, care am înţeles că se va ridica tot cel din sezonul recent încheiat, vom încerca să găsim cele mai bune soluţii.”
Preşedintele secţiei de handbal, Gore Popescu, a confirmat înţelegerea cu antrenorul Vasile Stângă, precizând că va căuta să aducă la Târgu Jiu toţi jucătorii solicitaţi de antrenor: „Noi ne-am înţeles deja cu domnul Stângă pentru a continua la Energia şi suntem decişi să ne apucăm de treabă pentru noul sezon. În perioada care a mai rămas până la intrarea în vacanţă vom încerca să aducem la Târgu Jiu câţiva jucători în probe şi dacă domnul Vasile Stângă va fi mulţumit, atunci cei care şi-i va dori, vor semna cu Energia. Oricum vom avea timp suficient să facem echipă până la începerea noului campionat pentru că bugetul se va ridica cam tot la cât a fost şi sezonul acesta”.



Stângă: „Se putea mult mai bine!”
 
După un sezon în care a reuşit să redreseze echipa din Târgu Jiu şi să o salveze de la retrogradare, aducând-o pe un loc de cupe europene, Vasile Stângă rămâne la Târgu Jiu. Cum era de aşteptat lotul pe care se va baza nu va mai fi acelaşi, acesta renunţând la jucătorii care nu au dat satisfacţie şi fiind deja în discuţii cu o serie de jucători care urmează să semneze cu echipa gorjeană. 
Analizând sezonul recent încheiat, Stângă spune că returul a fost unul bun, cu două mici excepţii pe final de sezon, unul dintre motivele de mândrie ale tehnicianului fiind convocarea la lotul naţional a lui Giotoiu: „După acest mandat al meu la Energia mă declar mulţumit doar din prisma obiectivului pe care am reuşit să-l duc la bun sfârşit. Cred totuşi, că am făcut un retur bun, exceptând acele două meciuri. Apoi am reuşit să introducem un jucător la echipa naţională, adică Giototiu. În alte condiţii sunt convins că se putea mult mai bine şi rămânea multă lume cu o impresie frumoasă.”



Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: