Vedetele de la „IE, Românie”, nerăbdătoare să vină în Gorj

Postul de televiziune Antena 1 a dezvăluit cine sunt vedetele care vor juriza concursul din emisiunea „IE, Românie”, a cărei primă ediţie va fi filmată pe meleagurile Gorjului. Este vorba de cântăreaţa Andreea Bălan, actorul Cosmin Seleși și bucătarul Nicolai Tand. Emisiunea își propune să scoată la lumină talentele autentice, dar și frumuseţile României.

Prezentatorul emisiunii este Mircea Radu, iar prima ediţie va fi filmată în februarie în zona Tismana - Peștișani - Runcu.

Cântăreaţa Andreea Bălan abia așteaptă să înceapă filmările: ,,Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect, pentru că este un format conceput în România, care a fost vândut și în foarte multe ţări din străinătate. Îmi place în special că se promovează tradiţiile românești și consider că avem nevoie de acest lucru, mai ales pentru noua generaţie. «IE, Românie» este un proiect de suflet, pentru că întâlnești oameni autentici care trăiesc simplu, la ţară, și au niște suflete foarte mari. Ce mi se pare minunat este că fiecare dintre ei îţi deschide casa cu drag și este dispus să-ţi pună pe masă cele mai bune bucate și să te primească cât mai călduros posibil. Sunt ospitalieri și un exemplu pentru noi toţi, de aceea cred că merită ca poveștile lor să fie cunoscute”, a declarat cântăreaţa.

Pentru Cosmin Seleși, prezenţa în emisiunea „IE, Românie” este o oportunitate de a cunoaște mai bine tradiţiile și oamenii fiecărei zone. ,,Sper ca acest show să le demonstreze celor de acasă că ţara noastră ascunde multe locuri frumoase care merită să fie vizitate, pentru că și România merită cu desăvârșire să stea în topul destinaţiilor de vacanţă”, a spus Seleși. 

O experienţă ușor diferită va trăi Nicolai Tand, cunoscutul chef maramureșean, care va trebui să fie obiectiv, chiar dacă în competiţie va fi și zona sa natală din Maramureș.

Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: