Vezi cum funcţionează creşele în vacanţă

Părinţii târgujieni care au o vară aglomerată în acest an trebuie să știe că au posibilitatea să-şi lase în continuare copiii la creșele din oraș. Direcția Socială din cadrul primăriei a organizat programul creșelor din subordine în așa fel încât nici luna iulie şi nici august să nu rămână descoperite.

Creșa din strada 11 Iunie, creșa din strada Mioriței și cea de pe strada Siretului vor avea concediu în luna iulie, urmând ca acestea să asigure funcționalitatea în august când vor fi în concediu celelalte două creșe din oraș. Este vorba de creșa din strada Griviței și creșa Petunia din strada Plopilor. ”Pentru că este perioada concediilor, cele cinci creșe aflate în subordinea noastră și-au organizat activitatea în așa fel încât acei copii ai căror părinți sunt încă în activitate să aibă unde veni la creșe, o împărțire în așa fel încât să se poată lucra. Rugămintea noastră este ca părinții să ia legătura cu lucrătorii noștri de la aceste creșe și să se pună de acord să-și ducă copiii acolo”, a spus Alina Toader, șef serviciu în cadrul Direcției Sociale din cadrul primăriei Târgu Jiu.
În medie, fiecare creșă din municipiul Târgu Jiu are în grijă aproape 30 de copii, însă pe perioada de vară numărul acestora scade considerabil.

Vizualizări: 779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: