Viața amoroasă a dictatorilor lumii

Conduceau fără milă, dar marii dictatori ai lumii aveau secretele, frustrările și dorințele lor! Iată câteva dintre lucrurile pe care probabil nu le știai despre marii conducători ai lumii.

De exemplu, se spune că lui Napoleon Bonaparte nu-i plăcea curățenia intimă. În plus, la acea vreme se zvonea că femeile nu se dădeau în vânt după el pentru că nu era foarte priceput în dormitor. Istoria spune că Napoleon Bonaparte a încercat de patru ori să scape de virginitate și a reușit, în final, cu ajutorul unei prostituate. Tot despre el se spune că îi cerea soției sale, Josephine, să nu se spele cu trei zile înainte să facă dragoste.

Dacă Bonaparte nu prea avea succes la femei, un alt conducător, Fidel Castro, se pare că a avut 35.000 de femei. Se zvonește că făcea sex cu două femei pe zi, una la micul dejun și alta la cină. Fidel Castro a fost întrebat la un moment dat câți copii are și a răspuns „un trib”.

O viață asemănătoare ducea și Benito Musolini. Despre el se spune că ar fi fost cu circa 5000 de femei. Musolini este printre dictatorii care și abuza femeile, atât fizic, cât și verbal.

Mai puține amante a avut Saddam Hussein, dar se pare că el nu se descurca fără pastile pentru potență. De asemenea, diactatorul se excita uitându-se la filme în care inamicii săi erau uciși.

Despre Adolf Hitler se spune că avea tendințe homosexuale, dar și le repima, acesta fiind și motivul pentru care a ordonat să fie arestați toți homosexualii. Culmea este că acesta iubea scenele senzuale între femei. În ceea ce privește relația sa cu Eva Braun, se spune că cei doi făceau sex fără să se dezbrace și fără să se atingă! Este cunoscut și faptul că Hitler avea o malformație congenitală și avea un singur testicul.

Vizualizări: 3,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: