Victimă încarcerată după ce pe autoturism a căzut o piatră. Update: Șoferul a decedat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj intervine la această oră în două locații, în Bălești și pe Defileul Jiului, unde au avut loc evenimente rutiere. În urma loviturii, șoferul a decedat și alte două persoane au fost rănite. 

La Bălești este un accident cu o victimă, iar pe Defileu este un accident rutier cu victima incarcerată după ce o piatră a căzut de pe versant pe autoturism.

Update: ISU GJ a fost solicitat sa intervina pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier (o bucata de stâncă cazuta de pe servant pe parbrizul unui autoturism) pe Defileul Jiului. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbesti Jiu cu o autospeciala de lucru cu apa și spuma și o ambulanta SMURD, 2 ambulante SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU HD cu o autospeciala de lucru cu apa și spuma și o ambulanta SMURD si 2 ambulante SAJ HD, sosite in sprijin.
In urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat in vârsta de 56 de ani și doua femei in vârsta de 60, respectiv 50 de ani. Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fara rezultat, ulterior fiind declarat decedat. Celelalte doua victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fata locului, însă acestea au refuzat transportul la spital.

Știre în curs de actualizare

Galerie foto


Vizualizări: 3,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: