Victor Ponta, propus astăzi pentru titlul de “Gorjeanul Anului”

Premierul Victor Ponta va veni astăzi la Târgu Jiu pentru a participa la conferinţa judeţeană a PSD Gorj, în cadrul căreia va fi reconfirmată actuala conducere şi se vor organiza alegeri pentru ocuparea celor trei posturi de vicepreşedinţi, vacante de ceva vreme. Şefii judeţului vor profita de ocazie pentru a-l face pe Ponta “Gorjeanul Anului”.

Consilierii judeţeni se vor reuni în cadrul şedinţei ordinare care va avea loc în această dimineaţă în Sala Maură a Prefecturii Gorj. Pe ordinea de zi a şedinţei se află 8 proiecte de hotărâre prin care şi acela care vizează acordarea titlului “Gorjeanul Anului”-2012. Propunerea şefilor Consiliului Judeţean pentru această distincţie va fi chiar premierul ţării, Victor Ponta. “Propunerea noastră pentru titlul “Gorjeanul Anului” va fi domnul Victor Ponta pentru faptul că este deputat de Gorj. Să sperăm că acest titlul odată obţinut îl va determina pe premierul ţării să sprijine Gorjul în toate problemele sale”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Ponta a confirmat prezenţa sa la Târgu Jiu pentru a participa la conferinţa judeţeană a PSD Gorj, în cadrul căreia se va reconfirma actuala conducere şi vor fi ocupate cele trei posturi de vicepreşedinţi. 

PRECEDENT

În ultimii ani această distincţie a fost acordată unor preoţi, medici şi oameni de cultură cu care judeţul nostru se mândreşte. Titlul “Gorjeanul Anului 2011” a fost atribuit medicului Constantin Copotoiu, fostul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş.   

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: