Victorie la handbal în primul meci oficial al anului

Echipa locală de handbal feminin a CSM Târgu Jiu s-a impus în primul meci oficial din 2022. Gorjencele au evoluat duminică, pe teren propriu, în faţa bănăţencelor de la CSU Universitatea de Vest din Timişoara, scorul final fiind 40-32, la pauză 21-15.

Începutul de an este foarte bun pentru handbalistele pregătite de Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Aflate în cursa pentru promovare în Liga Florilor, gorjencele şi-au trecut în cont a 9 victorie din acest sezon şi rămân neînvinse în actuala ediţie de campionat.

Chiar dacă au dominat partida cu bănăţencele de la Universitatea de Vest din Timişoara, meciul nu a fost unul uşor pentru gruparea din Târgu Jiu. Echipa oaspete s-a agăţat de fiecare oportunitate în atac şi a dat câteva bătăi de cap echipei din Târgu Jiu. De remarcat şi faptul că în acest meci a revenit pe parchet, într-un meci oficial, Mihaela Obedeanu, care a fost trimisă preţ de câteva secunde pe teren, pentru a executa o lovitură de la 7 m, pe care a şi reuşit să o transforme, în aplauzele colegelor de echipă şi ale publicului prezent la meci. Din păcate, la acest meci antrenorul Liviu Andrieş a mai pierdut o jucătoare. Oana Iordache s-a accidentat la genunchi şi, cel mai probabil, va lipsi câteva etape. Zilele următoare ea va fi supusă unor investigaţii medicale pentru a vedea exact diagnosticul, a informat CSM Târgu Jiu.

Ira Zinatullina a marcat 9 goluri şi a fost cea mai bună jucătoare a grupării gorjene. Evoluţii consistente au avut şi Florenţa Ilie, care a reuşit 8 goluri, dar şi Sabine Klimek, autoare a 7 goluri împotriva Timişoarei.

Etapa viitoare, duminică, 30 ianuarie, în cadrul etapa a-12-a, CSM Târgu Jiu se va deplasa la Bistriţa, pentru duelul cu Gloria Bistriţa II, satelitul grupării din Liga Florilor.

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: