Victorie şi Pandurii tot mai aproape de salvare. Ce mesaj are Stoican (VIDEO)

Pandurii a obţinut o victorie uriaşă, în deplasare, pe terenul lui ACS Poli Timişoara. Gorjenii au câştigat la limită, 1-0, şi au părăsit, după mult timp, zona locurilor retrogradabile. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 19, prin Paul Păcurar. Echipa din Timişoara a intrat la pauză cu un om mai puţin, după ce Pedro Henrique a încasat două cartonaşe galbene în doar şapte 
minute. Antrenorul gorjenilor, Flavius Stoican, a fost eliminat în minutul 70. El a fost trimis în tribune  după mai multe proteste la adresa arbitrului George Găman.

Pandurii a urcat până pe locul cinci, acumulând 26 de puncte, cu două etape înainte de final. Pandurii mai are de jucat cu Gaz Metan şi FC Botoşani.

Îi felicit pe aceşti băieţi. Contrar tuturor previziunilor, avem şanse de a ne salva. Totuşi, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, mai avem două etape, nu suntem încă salvaţi. Urmează un meci greu cu Gaz Metan, dar mizez pe băieţii mei, care îşi doresc enorm să atingă acest obiectiv. Am fost eliminat pentru că i-am reproşat ceva arbitrului. I-am reproşat că acordă foarte uşor anumite faulturi, dar pe un ton civilizat. Cred că am fost uşor eliminat. Dacă se va considera că trebuie să fiu suspendat, îmi voi ispăşi pedeapsa, asta este”, a spus antrenorul Flavius Stoican, la TV Dolce Sport.

Ne-am propus victoria. Ne bucurăm că am reuşit acest lucru, dar mai avem de jucat. Poate vom fi ajutaţi şi de rezultatele contracandidatelor, oricum, noi sperăm să evităm şi barajul, asta ne dorim”,  Paul Păcurar.

Galerie foto


Vizualizări: 8,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: