Vîlceanu a ieşit la tablă să prezinte situaţia CEO

Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj, a ieşit la tablă, pentru a prezenta jurnaliştilor situaţia economică a CE Oltenia. Vîlceanu a amintit de Marin Condescu, liderul care a prezentat şi el, tot la tablă, date despre CE Oltenia. Liberalul a vrut să arate că în 2016 situaţia este mult mai bună decât era în 2015 şi 2014, când conducea Laurenţiu Ciurel. Explicaţia: a fost redusă influenţa PSD. Demersul a fost însă pus la îndoială de declaraţiile contradictorii, date la câteva minute distanţă, în aceeaşi conferinţă de presă. El a susţinut că Ionel Ilie, directorul CE Oltenia, este omul PSD, numit de Ion Călinoiu.

Situaţia CE Oltenia este mai bună anul acesta pentru că nu mai sunt pesediştii la butoane, a declarat Dan Vîlceanu. „Cu toţii am observat, în ultima perioadă, discursul PSD, care ne spune cu fiecare ocazie că CEO este în haos, în dezechilibru. Eu vă spun că în momentul în care li s-a limitat influenţa în companie, compania a început să meargă bine”, a spus Vîlceanu. Potrivit liderului PNL Gorj, datoriile totale ale CE Oltenia, la primul semestru, ar fi de aproximativ 61 de milioane de lei, mult mai mici faţă de anul 2015, când se ridicau la circa 65 de milioane de lei, şi faţă de 2014 când au ajuns la aproape 100 de milioane de lei.       

La câteva minute distanţă, tot el spus şi că CE Oltenia este condusă politic, în continuare de PSD, dând numele lui Daniel Antonie şi Ionel Ilie, ultimul fiind directorul CE Oltenia. „Cu cât tupeu poate să vină Cosmin Popescu să dea ordine public unui director de complex energetic, să verifice liste de disponibilizaţi, atâta vreme cât are colegi care intervin ca anumite persoane să fie scoase de pe liste. Aceste liste sunt făcute politic şi tot timpul au fost făcute politic. Domnul Antonie e membru PNL? Sau domnul Ionel Ilie? Nu domnul Călinoiu zicea că merge la Bucureşti să-l pună pe domnul Ilie” se întreabă Vîlceanu. El a spus şi că fostul său şef de partid, Ion Ruşeţ, ar fi intervenit pentru scoaterea de pe listă a liderului sindical Marcel Dobrogeanu.

FĂRĂ SENS

Cert este că liberalii au renunţat la discursul agresiv împotriva CE Oltenia. Nu mai vorbesc despre insolvenţa companiei, aşa cum o făceau, ci încearcă din răsputeri să arate că lucrurile s-au îmbunătăţit. Doar că pesediştii au rămas la putere, mai spun ei.

Galerie foto



Vizualizări: 1,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: