Vîlceanu: Caragea este antipesedist de conjunctură. Reacție: Ba el este!

Un nou conflict deschis pe scena politică din Gorj. Fostul candidat la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea, este supărat pe liderul PNL Gorj, care le-a interzis liberalilor să mai apară cu el în emisiune. Deputatul Dan Vîlceanu și-a explicat decizia la Radio Infinit, spunând că liberalii vor să facă politică, nu circ, dar și că Viorel Caragea este un antipesedist de conjunctură. În replică, Viorel Caragea spune că Vîlceanu este un antipesedist de conjunctură, iar liberalii de valoare nu mai apar la emisiuni din cauza familiei Vîlceanu.

Reporter: Este adevărat că le-ați interzis liberalilor să mai apară în emisiuni cu Viorel Caragea?

Dan Vîlceanu: Am discutat în biroul permanent al PNL Gorj care sunt comunicatorii partidului, am făcut o listă care poate fi completată ulterior și vom comunica tuturor cine sunt oamenii care vorbesc în numele Partidului Național Liberal în Gorj. Mi se pare firesc, pentru că au fost tot felul de persoane prin emisiuni care vorbeau în numele partidului, deși unii nici măcar nu erau membri.

Pentru ca lucrul ăsta să nu se mai repete, am hotărât să facem această listă. De asemenea, vom dori să știm care sunt temele abordate în emisiune și cine sunt reprezentanții celorlalte partide care vin în emisiunile la care suntem invitați.

Rep.: Ați făcut și o listă cu persoane cu care liberalii să nu apară în emisiuni?

D.V.: Sunt persoane despre care am considerat că este sub demnitatea noastră, a liberalilor, să apărăm cu ele în emisiuni. Am dat câteva nume și am făcut-o pentru că noi vrem să facem politică, nu circ. Partidul Național Liberal este împotriva PSD de zeci de ani și nu pot liberalii să stea în același studio cu cineva care este antipesedist de conjunctură.

Rep.: Vă referiți la domnul Caragea, dânsul este antipesedist de conjunctură?

D.V.: Am pronunțat numele Caragea și am spus că este sub demnitatea unui liberal să meargă cu acesta în emisiune pentru că acesta era șeful Inspectoratului de Poliție Județean Gorj pe vremea când județul era devalizat de pesediști și nu a văzut și nu a auzit nimic. Iar acum deodată este antipesedist de conjunctură în campania pentru Târgu Jiu, pentru ca mai apoi să aflăm că au fost în aceeași horă, că își angajau nevestele, rudele. Este o chestiune de alegere lângă cine vrei să stai în emisiune. Dacă atâția ani nu a văzut ce se întâmplă în Gorj, din postura de șef al IPJ, nu cred că poate acum să spună că a luptat cu PSD.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: