„Voiculeţ nu trebuia eliminat !”

Un necaz nu vine niciodată singur. După ce au pierdut fără drept de apel meciul de la Petrolul, pandurii trebuie să se descurce cel puţin pentru meciul cu CFR Cluj fără „giuvaierul” Claudiu Voiculeţ. Grigoraş e convins că Tudor a greşit când l-a eliminat pe decarul pandurilor, părere împărtăşită şi de şeful Ligii, Mitică Dragomir.

Voiculeţ e la al treilea „roşu” încasat în ultimul an şi jumătate, culmea toate după decizii dubioase! Mijlocaşul a mai fost eliminat în ultima rundă a sezonului 2010-2011, în meciul cu Vaslui de la Severin dar şi în ultima etapă a sezonului trecut, la Chiajna.

Ratează cel puţin o etapă

Voiculeţ a văzut roşu în faţa ochilor după intervenţia la Achim. Tudor n-a avut milă de mijlocaşul gorjean în ciuda faptului că reluările TV au demonstrat că acesta a jucat mingea în duelul cu Achim. Regulamentul spune însă că la roşu direct se stă cel puţin 2 etape aşa că Voiculeţ ar putea rata meciurile cu CFR Cluj şi Dinamo. „Eu cred că e o eroare inadmisibilă a lui Tudor. E clar că echilibrul s-a rupt atunci şi eu cred că nu era nevoie de acest lucru. După meci, Achim a recunoscut că nu a fost un fault de roşu dar tot noi vom plăti pentru că Voiculeţ va sta două etape pentru roşu direct”, spune Grigoraş care şi-a găsit aliat în şeful Ligii, Mitică Dragomir. „Dacă vedea cineva meciul Petrolul-Pandurii, spunea că nu e din România. Voiculeţ a fost dat degeaba afară, nu are nicio acoperire regulamentară Tudor. Dacă ne văd nemţii şi englezii, râd de noi. Greşeli impardonabile de arbitraj”, a comentat Dragomir. Afirmaţiile şefului Ligii i-ar putea face pe membrii Comisiei de Disciplină să fie mai blânzi în cazul Voiculeţ şi să-l suspende pe mijlocaş doar o etapă.

„Eu mi-am felicitat jucătorii după meci. Înfrângerea e înfrângere, am fost puşi cu botul pe labe de Petrolul dar toată lumea trebuie să ştie că noi nu ne-am propus niciodată să fim pe primul loc, ci să practicăm un fotbal cât mai frumos.”                                                           Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

3 – de atâtea ori au mai pierdut pandurii în liga 1 la o astfel de diferenţă de scor: 0-4 la Sportul şi Bistriţa şi 1-5 acasă cu Unirea Urziceni

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: