Vrea post de inspector social la CEO: Voi semna fără nicio problemă! 

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, a declarat că este imoral ca un sindicalist să accepte posturile de inspector social. Nu de aceeași părere este și sindicalistul Eugen Iovan, coleg de federație, care spune că va accepta un asemenea post dacă salariul va fi unul pe măsură. „Până la acest moment nu am semnat niciun document”, a declarat Eugen Iovan.

Liderul de sindicat de la Turceni a explicat că posturile de inspectori sociali au fost înființate în 2004, iar în 2013 au fost desființate. „Ideea a venit de la domnul director general, domnul Boza, care are și alt proiect pe care vrea să-l pună în aplicare cu cei 10-12 inspectori sociali. Cam așa au fost discuțiile, deocamdată nu s-a concretizat nimic. Să semnăm un act adițional, nu. Că se va întâmpla în perioada următoare, semnez fără nicio problemă, pentru că tot de aceste probleme mă ocup în prezent, de problemele sociale pentru salariați. (...) Poate nici nu suntem mulțumiți să trecem pe acele posturi, dacă salarizarea nu va corespunde cu responsabilităţile”, a declarat Eugen Iovan.

Liderii SMEO au fost ofertați cu astfel de posturi, susţine preşedintele Gabriel Căldărușe, însă au declinat oferta administraţiei.

Vizualizări: 2,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: