Vrei să ai o piele sănătoasă? Urmează sfaturile Alisei

Cheia pentru un machiaj perfect și un ten strălucitor, sănătos și o piele fantastică o reprezintă pregătirea tenului!  Una din cele mai importante probleme ale tenului vine din lipsa hidratării! Pielea noastră are un procent de 64% apă, așadar lipsa acesteia duce la dereglări și astfel la apariția ridurilor, ten ”obosit”, cu tenta de ”gri”, ten foarte uscat sau dimpotrivă: foarte gras! Apa nu trebuie să ne lipsească în nicio zi!

Întâlnesc persoane care nu consumă apa niciodată: doar sucuri acidulate, bere etc. dar vor ca machiajul lor să arate fără cusur! Ei bine dragele mele … machiajul o să arate fără cusur pe o piele hidratată, curată și îngrijită!

 Îngrijirea zilnică a pielii în trei pași:

1.Demachierea – este un pas extrem de important, obligatoriu, atât seara cât și dimineața.

2.Tonic – aplicați acest produs atât pe față cât și pe gât. El trebuie să fie unul special nevoilor voastre. În farmacii există astăzi o multitudine de produse din care să alegem!

3.Crema – de asemenea, acesta trebuie să satisfacă nevoile tenului! Dacă pielea este ”însetată”, crema trebuie să fie intens-hidratantă; dacă tenul este gras, crema trebuie să fie oil-free.

ATENȚIE! dacă nu știți ce tip de ten aveți, cel mai bine este să consultați un dermatolog! El vă va răspunde la toate întrebările legate de tenul vostru.

Consumă 2 litri de apă pe zi, ai grijă să urmezi zilnic cei 3 pași pentru un ten sănătos și curăță-ți tenul o dată pe săptămâna cu o mască făcută în casă! Și urmărește pagina Alisa Beauty Atelier, pe Facebook.

Vizualizări: 5,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: