Vreme rece în toată țara. Până când!

Meteorologii au emis o informare de lapoviţă şi ninsoare, cu depunere de polei în special în sudul ţării, valabilă începând de luni dimineaţă până marţi seară. Până luni, la ora 20.00, este în vigoare şi o atenţionare cod galben de inundaţii emisă de hidrologi pentru râuri din 22 de judeţe. De asemenea, vremea se va menţine deosebit de rece toată săptămâna, cu temperaturi maxime care nu vor depăşi 7 grade.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), începând de luni dimineaţă, de la ora 6.00, până marţi la ora 21.00, vor fi precipitaţii mai ales sub flormă de lapoviţă şi ninsoare, în extindere dinspre sud-vest.

În jumătatea de sud a ţării şi la munte, ninsorile vor fi în general moderate cantitativ, înse se va semnala polei în special în sud, iar vântul va avea intensificări.

Vremea se va menţine deosebit de rece toată săptămâna, mai ales în regiunile extracarpatice, precizează meteorologii, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10 - 15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile de pe timpul nopţii vor fi negative.

De asemenea, până luni, la ora 20.00, este în vigoare o atenţionare cod galben de inundaţii emisă de hidrologi pentru râuri din 22 de judeţe.

Vizualizări: 2,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: