Vulturii din Fărcăşeşti au revenit pe locul I la judeţ

Lupta pentru podium în Campionatul Judeţean Gorj rămâne o „afacere” în trei între Vulturii Fărcăşeşti, Ştiinţa Turceni şi Gilortul Cărbuneşti. În timp ce Gilortul şi-a consolidat locul trei în clasament, celelalte două echipe au făcut din nou schimb de locuri după etapa a 19-a de la judeţ.

Vulturii, echipa celor din Fărcăşeşti, a învins la scor în această etapă pe Petrolul Stoina, a realizat scorul etapei, 8-0, şi a urcat pe locul I în clasament, având acum 46 de puncte.

Un afiş interesant realizat după meci pentru pagina oficială a Vulturilor anunţă că Roncea marcat de patru ori în acest meci, Nicolae de două ori, iar celelalte goluri au fost marcate de Iclănzan şi Popescu.

Liderul din etapa trecută, Ştiinţa Turceni, a făcut un pas greşit la Cruşeţ, scor 2-2 cu Unirea Cruşeţ, şi a cedat prima poziţie, dar se menţine la doar un punct de locul I, cu 45 de puncte şi tot la un punct de locul trei, care este ocupat de Gilortul Cărbuneşti.

Echipa de la Cărbuneşti este formaţia din judeţ cu cel mai bun parcurs în acest debut de retur, maxim de puncte posibile după ce în această etapă a 19-a a învins cu scorul de 6-0 lanterna roşie a clasamentului, Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia.

Petrolul Bustuchin rămâne pe locul patru după victoria obţinută în deplasare la Avântul Baia de Fier, scor 4-1, şi se gândeşte în continuare la un  loc pe podium la fel ca şi Petrolul Ţicleni, care se menţine pe locul cinci după victoria obţinută etapa aceasta tot în deplasare, scor 3-1 cu Şiinţa Hurezani.

Galerie foto





Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: