Weber: Drumul expres Craiova-Târgu Jiu, prins în proiectul de buget

Lucrările de realizare a drumului expres Craiova-Târgu Jiu ar putea fi demarate în acest an. Deputatul Mihai Weber a anunțat că, în proiectul de buget pe 2019, aprobat de Guvern, au fost prinse sume pentru demararea acestei investiții.

Parlamentarul gorjean crede că drumul expres va fi realizat. ”Am reușit și l-am prins în buget, o să fie ridicat pe SICAP, ca lucrare. Începe să prindă contur, adică nu mai este la stadiul de poveste sau promisiuni. Sunt convins că se va face, pentru că acum e prins. Eu am văzut și știu care e și harta a infrastructurii. Ponderea bugetului s-a pus foarte mult pe investiții, mai ales în infrastructură”, a declarat deputatul Mihai Weber, care a explicat că este proiectul său de suflet.

Parlamentarul gorjean spune că au mai fost alocate fonduri de la bugetul de stat și pentru proiectul de construcție a variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu, dar și pentru modernizarea drumurilor naționale DN 67B Scoarța – Pitești, DN 66 Bumbești Jiu-Petroșani, 6B - Satu Nou – Hurezani și 67D Târgu Jiu-Peștișani.

Vizualizări: 2,421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: